Clienţi

Aceasta este o listă selectivă a clienţilor finali cu care am avut relaţii recente sau de lungă durată. Alţi clienţi finali pentru care am lucrat de-a lungul timpului includ ONU, OSCE, Banca Naţională a Austriei, CTBTO, Unilever, diverse societăţi din grupul Realitatea-Caţavencu, Direcţia Generală Anticorupţie din MAI, South Pacific şi alţii.

Slovenská sporiteľňa Logo

Slovenská sporiteľňa

Slovenská sporiteľňa este una dintre cele mai mari bănci din Slovacia, aflată în portofoliul Erste Bank.

Am lucrat ca subcontractori ai unei societăţi austriece la dezvoltarea unei aplicaţii intranet pentru Slovenská sporiteľňa. Această aplicaţie a fost întreţinută şi exploatată timp de şapte ani (2004-2010) practic de către toţi angajaţii băncii (mii de persoane). Am asigurat servicii neîntrerupte de mentenanţă şi suport pentru această aplicaţie, iniţial prin partenerul austriac iar apoi prin Unisys.

Teatrul Odeon Logo

Teatrul Odeon

Teatrul Odeon este una dintre cele mai vechi, respectabile şi relevante insituţii culturale din România.

Am fost implicaţi încă din anul 2005, în calitate de subcontractori, la implementarea sistemului informatic de generare şi validare a biletelor de intrare. În 2010 am implementat infrastructura de gestionare şi livrare a buletinelor informative electronice ale teatrului.

Din 2010 găzduim întreaga infrastructură Internet a teatrului (web server, e-mail server, aplicaţii intranet).

Eurodata Management Logo Daedalus Consulting Logo

Daedalus Group

Grupul Daedalus este unul dintre leaderii de piaţă în România în ce priveşte culegerea şi analiza de date pentru marketing research.

Eurodata Management este societatea care se ocupă de culegerea de date în cadrul grupului. De-a lungul ultimilor ani am cimentat o relaţie robustă de colaborare cu Eurodata Management, implementând de-a lungul timpului o sumă de aplicaţii specializate dintre cele mai diverse, pentru uz intern. Toate aceste aplicaţii sunt în prezent găzduite pe servere Moongate.

Daedalus Consulting este societatea care se ocupă de analiza datelor în cadrul grupului. Am implementat pentru Daedalus Consulting o aplicaţie securizată pentru a permite clienţilor Daedalus acces la rapoartele proprii.

Ewopharma Logo

Ewopharma A.G. Romania

Ewopharma A.G. Romania face parte din grupul elveţian Ewopharma A.G., cu o prezenţă de peste 15 ani în România.

Am dezvoltat pentru Ewopharma un proiect sub patronajul Societăţii Române de Oftalmologie, ca subcontractori ai Senior & Griffin. Acest proiect se adresează medicilor rezidenţi oftalmologi, care pot alege să se înregistreze în sistem pentru a accesa diverse resurse ale SRO.

Hermax Logo

Hermax

Hermax este unic importator şi distribuitor autorizat în România pentru peruci din gama Raquel Welch şi Ellen Wille.

Am implementat întreaga soluţie de magazin virtual pentru Hermax, de la grafică până la colectarea comenzilor. Soluţia funcţionează din 2009 fără mentenanţă.

ARBOmedia Logo

ARBOmedia

ARBOmedia este una dintre cele mai mari case de vânzări media din România.

În cursul anului 2011 am lucrat ca subcontractori pentru ARBOmedia, dezvoltând şi găzduind aplicaţia extranet de analiză pentru proiectul SATVL. Aplicaţia presupune un algoritm complex de agregare dinamică a datelor statistice culese în teren de către Daedalus/Eurodata şi este exploatată în mod interactiv de către clienţii ARBOmedia din cadrul acestui proiect.